divendres, 14 de setembre del 2007

Nou curs.... vida nova?

Ara ja sí que podríem dir que s'ha acabat l'estiu (tot i que no és fins al 21 de setembre) i ja tornem a la rutina. Realment des que som petits tenim tot el que hem de fer durant el curs molt marcat: la llar d'infants, el parvulari, l'escola de primària, l'institut, la sele, la uni o bé cicles formatius..... però un cop s'ha acabat tot això.... què passa? Pots posar-te a treballar, fer un segon cicle d'alguna cosa o començar una altra carrera..... però a vegades quan un decideix no fer res d'això ja que ha decidit continuar una cosa que porta fent tota la vida: la música. Però la continua no per acabar-la i ser-ne professional sinó perquè necessita i té ganes d'acabar el grau mitjà. Fa mandra. Això requereix una preparació considerable i posar-s'hi ja que és difícil entrar-hi i has de treure nota....

El problema és que tot això comporta orgarnitzar-se un mateix els horaris i intentar que quadrin i que no tot et quedi només a la tarda....mentre fas tot aquest procés tens la sensació que estàs perdent el temps ja que fins que una persona no et confirma l'horari no pots decidir-ne un altre.... és un pal!!!! i penses que quina sort tenen aquells que ja tenen una part del matí o tarda organitzat ja que normalment a la uni o escola et donen ja un horari de classes.....però bé, què hi farem!!!!!!

Estic segura que no em falta gaire per acabar-me d'organitzar i això és una tranquil·litat molt gran ja que tinc ganes de fer alguna cosa i tornar a començar les classes de clarinet!!!!!!
Espero que tothom tingui una bona entrada del nou curs!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Uou! No sabia que faries això? Però continuaràs a Diaula donant classes o què? És que em perdo, que fa temps que no parlem!!! Molta sort, wapa!

Bruna ha dit...

Xilllllllllyyyyyyyyyyy!!!! Nena, hem de quedar un dia.... De moment segueixo a Diaula, l'únic que m'han reduït hores i no estic a cap escola treballant com a mestra.
Ens veiem aviat.
BRUNYOLS