dissabte, 22 de desembre del 2007

Ni la pluja, ni la neu, ni el fred atura als amants del folk!!

Ahir últim dia del trimestre de moltes coses... i, evidentment, cal sumar-hi L'ÚLTIM DIVENDRES DE LA TEMPORADA DE TARDOR DE LA PLAÇA DEL REI!!!! Sí senyors i senyores... ara fins després de Setmana Santa - 28 de març- no n'hi torna a haver...quin rollo... i ara què farem tots els habituals i FF sense plaça del rei????????????? (bé, la plaça continua exisitint, però no els balls....).
Ahir va ser un dia d'incertesa a conseqüència de les condicions metereològiques. Quina ràbia quan vaig veure que al matí plovia. Desitjava que a la nit parés! No podia ser que l'últim dia de plaça no poguéssim ballar i la pluja ens fes una mala passada. Abans de baixar, amb la Berta i la Cris, vam anar a sentir el concert que feien l'Arc i Xamfrà allà a l'església de la Bonanova. Quan vam sortir per anar a Pl estava plovent. Durant el viatge jo estava convençuda que quan arribaríem allà pararia i podríem ballar. Vam arribar i vam veure l'escenari muntat sota un porxo. Quan van veure que parava s'hi van posar i ja no van parar. De tant en tant, queia alguna gota...però ni la pluja, ni la neu, ni el fred, ni cap fenòmen metereològic atura a uns amants del ball folk (altrament dit Frikis del Folk). Vam arribar a ballar un xotis sota un paraigües... clar que no ens hi vam poder lluir perquè si no et mullaves... però va estar molt bé. Després ja va parar i es va agunatar tota l'estona i fins i tot vam poder fer un after ben sonat!!!!
Pel que fa la gent, no n'hi havia gaire al principi. Teníem tota la plaça per nosaltres i va ser molt xulo. Donava gust ballar amb tot l'espai de la plaça. No hi havia gent mirant. I, em sembla que, va ser la primera vegada que vam ballar un cercle, una sardana curta, una xampanya i un vals familiar amb una sola rotllana. Si més no al principi ja que mica en mica la plaça es va anar omplint, però tot i això no hi havia tanta gent com altres vegades!!!
Realment va ser molt i molt divertit!! Jo m'ho vaig passar molt bé... no podia ser menys si fins al març no hi he de tornar.... i ara... toca un cap d'any folk!!!
I ara.... QUAN ENS BALLAREM????????????