dijous, 27 de desembre del 2007

"...no és el mateix, a mi, no em parlis de peix, sinó de vi, que és millor...·

Dimarts 25 de desembre de 2007. Com els últims anys la família Vallvé, ens trobem a l'escola Arc Iris per celebrar el Nadal (cal dir que abans ho fèiem el dia 30 o un altre). Tot i que falta gent, som uns trenta llargs, quasi arribant als 40 (sí, FF, no som tants com vosaltres, però bueno... :P). Entre una cosa i l'altre: esperar que arribi tothom, posar les coses a punt per dinar, saludar a la gent, xerrar amb els cosins que fa temps que no veus, i tota la pesca, ens posem a dinar cap a quarts de quatre. Com sempre, cada ú tria el que vol menjar agafant d'això i d'allò altre. Després de dinar, posem cap a les sis, toca fer el café. Mentrestant, els "petits" i una servidora, assagem pel "concert" que farem més tard. Finalment, arriba el moment. Comencen la Berta (flauta travessera), la Marta (cello), la Jana (cello), la Mar (viola) i l'Eloi (violí) tocant una barreja de cançons de Nadal. Després, la Marta, la Jana i el Guillem (trompeta) el Sta Nit. Quan acaben,el Quim (flauta travessera) i el Guiu (clarinet), toquen un duo. Després és el meu torn amb el Quim, i després amb el Guiu, acompanyats per ma mare al piano. És la primera vegada que ho toquem amb piano i queda prou bé. Ah, i el Quim i el Guiu s'animen a tocar una altra cosa. Després, no sé com va la cosa, que enmig de les cançons els tiets i tietes i alguns cosins, comencem a recitar el Pastorets que va escriure l'Avi. Que divertit!!! Els tiets i tietes surten a representar-los mentre els altres els reciten "a cor". De tant, en tant, però , es dóna el protagonisme a la persona que està al mig de la rotllana fent algun paper. Quin riure!!! Els "petits" estaven al·lucinant!!! Mai no havien vist els pastorets... clar, la última vegada que els vam fer jo tenia 10 anys... i només havien acabat de nèixer la Berta, el Guiu i el Quim...Quin riure!!!! I per acabar la tarda...una sessió de musicoteràpia...amb xil·lofons i altres instruments de percussió!!! Si ja ens ho vam passar bé, ja!!!!!!
I després la cosa continua... els cosins mitjans anem a casa el Magí i la Mariona a veure una pel·lícula i de pas a menjar unes pizzes... com si no haguéssim menjat prou!!!! Va estar molt bé!!!
I avui... els Vallvé's que no tenien "plan", han vingut a casa per St Esteve... només érem 13....també ha estat divertit...la cosa, però, ja s'ha acabat i "la calma" ha tornat a casa....ara cal aprofitar aquesta estona... demà toca anar a Centelles amb els Santanach's. No hi serem tots, però com a mínim veurem el meu cosí que viu a França i la seva dona i els dos nens... un encara no l'hem vist...
Apa, gent, que acabeu de passar unes bones festes!!!!