dimecres, 25 de juliol del 2007

Dies de vacances


Uns dies de desconnexió. Uns dies de retrobament. Uns dies de descans. Uns dies de fer de guiri. Uns dies de passar-m'ho bé. Uns dies de.... tot això és el que he estat fent durant els quatre dies que he estat a Mallorca a veure la Laura. Va ser una decisió ràpida i d'una setmana per l'altra. Necessitava marxar, relaxar-me, desconnectar i tot això després d'un curs bastant mogudet. Sabia que aquest cap de setmana marxaria... no sabia a on, amb qui ni com... però sabia que faria alguna cosa i ja em teniu a Mallorca!!!

La veritat és que m'ho he passat molt bé!!!! Us faré un breu resum del que hem fet:


Dissabte 21 de juliol:

Arribo a Palma cap a les 10h del matí. Anem a casa i ens apalanquem al sofà. Dinem. Agafem el bus i anem cap al centre de la ciutat. Allà visitem Sa Seu, la part antiga, prenem alguna cosa a Can Joan de s'aigo, el Passeig des Born amb una exposició de Manolo Valdés, i passejar molt per Palma. Hem sopat. Hem anat a casa. Ens hem canviat i hem anat a La Tasca a prendre alguna cosa amb els amics de la Laura i després a Abraxas (sense comentaris... penseu que m'estava adormint) i a Royale Casino. Cap a casa i bona nit i tapa't.


Diumenge 22 de juliol:

Després d'esmorzar agafem el bus i ens esperem qeu ens vinguin a buscar per anar a sa platja de PalmaNova. Hem dinat allà i al cap d'una estona hem agafat el cotxe per tornar cap a Palma. Ens hem dutxat, canviat i hem tornat cap al centre per anar a trobar-nos amb la colla de la Laura per anar a Valldemossa. Hem fet una petita visita als jardins de la cartoixa i hem menjat coques de patata boníssimes!! Anem a sopar a Festival i després un futbolin i a prendre alguna cosa a Capuccino i finalment cap a casa. A dormir s'ha dit!!!


Dilluns 23 de juliol:

Hem tornat a passejar pel centre de Palma. Hem mirat paradetes i històries vàries. Hem dinat per allà i després la Laura ha anat a treballar. Jo he agafat el bus i he tornat a Valldemossa on he pogut visitar la cartoixa on he vist la Cel·la on es van estar Chopin i la seva dona. He gaudit d'un concert de piano. M'he perdut per aquells carrers de pedra. Preciós. He agafat el bus i he fet temps per Palma. He anat a buscar la Laura a la feina i amb la seva companya de pis hem menjat un kevav i hem anat a casa. Ens hem fet trenetes i pulseres i fotos. Ah! Durant el matí ens hem fet un tatuatge d'aquests temporals!!!


Dimarts 24 de juliol:

Al matí hem quedat amb na Raquel, una amiga de la Laura. Hem estat passejant per Palma i hem entrat a l'Almudaina. Després hem continuat passejant i fent-nos fotos i coses d'aquestes. Hem dinat d'horeta i al cap de res la Laura ha marxat. Ens hem acomidat. M'he quedat sola. He anat a visitar els banys àrabs i passejar un poc més per Palma (carregant tot el sant dia la motxilla). He comprat sobressada i ensaïmada per casa. He descansat força estona i he agafat el bus per anar a l'aeroport. He embarcat. L'avió s'ha enlairat. He arribat a Barcelona i m'han vingut a buscar tots!!!!


De forma molt i molt resumida us he explicat què he fet. No he entrat en detalls... és tard i estic cansada. Quan us vegi en persona ja us ho explicaré. La veritat és que han estat uns dies que m'han anat molt i molt bé. M'ho he passat fantàsticament bé i m'ha agradat molt tornar a veure a la Laura!!!

Guapa, un petó ben fort i merci per tot!!!! Ja saps que t'enyor i t'estim molt!!!
Un petó!!!

Records a tota la colla i espero poder-los tornar a veure!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

que currat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

al ha dit...

Un petonàs dolça!

T'enyor, i necessito que tornem a passar uns dies juntes.

T'estima,

Laura.