dissabte, 19 de gener del 2008

En el 2009?

Avui dedico el bloc a unes persones que han deixat una forta petjada en la meva vida. Són el Manuel i la Zindy, d'El Slavador.
El Manuel va estar dos anys aquí Barcelona per un màster. En aquests dos anys es va fer estimar molt, ens va ajudar, ens va donar noves visions de la vida, va passar pel nostre camí de l'escoltisme tot fent de cap a la Secció del Núria, va fer-se dels castellers de Gràcia. En dos anys es va treure el nivell C de català, ens va acompanyar a Galícia a treure "txapapote",... i segur que moltes altres coses que no sé. De seguida es va fer amb tothom. Un noi molt amable, atent, divertit, amb ganes d'aprendre coses d'aquí per portar-les al seu país...No sé acabar de descriure'l perquè us en feu una idea...Ara ell és a El Salvador però des de la distància es recorda de nosaltres i hi pensa! Sap de cada persona que va arribar a conèixer, què fa, com està, què li ha passat... encara parla català a casa seva, .... en fi una gran i bellíssima persona.
I la Ziny es va casar amb el Manu quan va tornar cap allà. Ens van convidar al casament, que no hi vam poder anar, però el que és important és que es van recordar de nosaltres i volien compartir aquest moment tan especial amb nosaltres. Durant tres setmanes la Zindy ha vingut a Barcelona. Ha conegut la major part de les persones que va conèixer el Manuel, ha visitat tot o pràcticament tot allò que ell va veure, nosaltres també hem tingut l'honor de conèixer-la, ens va portar per a cada un de nosaltres un regal d'El Salvador però personalitzat,....També un encant de persona que a tots ens ha fet molta il·lusió conèixer i que volem tornar a veure...
Ziyndy i Manu... esperamos que volváis los dos bien pronto.... en el 2009???????????? Un beso para los dos!! Zindy, buen viaje!!!
Hasta siempre!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Musclesa, musclesa...Pliqui, pliqui...Moltes grácies per les teves paraules que expressen sentiments molt bonics...nosaltres tmb els compartim, així com aquest nou somni de tornar a la Terra!!!...Cuida't i sent que des d'aquí hi ha un parell d'animes que t'estimen...