dilluns, 14 de gener del 2008

L'Avieta!

Avui li dedico al blog a la meva àvia....sé que no ho mira, però avui la meva cosina Clara, m'ha enviat unes fotos d'aquestes festes i aquesta l'he trobat molt maca (gràcies, Clareta!!! Les altres també).

Aquesta foto, quan l'he vist m'ha transmès tendresa, solidaritat, estimació, afecte, "carinyositat" (sé que no existeix...però no sé com dir-ho), experiència, amor, confiança, compartir.... i un llarg etc.

Si hi he vist tot això és perquè l'Àvia ens ho ha sabut transmetre a tots: fills i néts, i, si som una família tan ben unida és perquè ella i el meu avi ho van voler així i ho van aconseguir.

La meva Àvia (i la dels 22 néts restants) ens ha ensenyat moltes coses, ens ha sabut cuidar molt bé, ens ha fet crèixer com a persones, ens ha transmès uns grans valors, ens ha passat tota la passió per la música, ens ha fet de cangurs, ens fa els seus macarrons quan tornem de la piscina de Pujalt, ha jugat amb nosaltres fent tonteries amb els nostres ninos preferits, m'ha acollit al seu llit quan em despertava a les 7 del matí dels estius a La Guàrdia, ens dóna coca-llet i xocolata quan l'anem a veure, ens fa bosses per anar de viatge, ens cus la roba, ens estima molt a tots i a cada un de nosaltres, i ella es fa estimar,.... i no sé quantes coses més. I, si aquest any, els néts li hem fet regal de reis (un àlbum de fotos nostres) és perquè s'ho ben mereix. Ella, any rere any, fa un regal per a cada ú. I no només per això...sinó també per tot això que he dit anteriorment....

I és que tenim una Avieta que no ens la mereixem!!!

Un petó i una abraçada per a tu, Avieta!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Són tan emocionants les aviones...llàstima q jo ja no tingui la meva...però sempre hi penso, és com una part d mi!

Anònim ha dit...

l`àvia titus és la millor àvia del món, ho sabem tots.