dimecres, 26 de març del 2008

Domèeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeestic'08

Tot just comencem la rutina que encara no he aterrat de la Pasqua Jove TSKV Domèsitc '08 a Raïmat, al Col·legi Claver (Lleida) amb els Jesuïtes.

Després d'uns dies bastant intensos per estar de vacances, va arribar la calma. El dijous a les 8'45h, aprox., estàvem a Palau Reial per agafar els autocars que ens portarien cap allà. Quines ganes!! Uns dies de desconnexió, de reflexió, de retrobar-se amb un mateix, de posar nom a les coses que ens passen i posar-les a lloc, de riure, tocar, pregar, passar fred pel vent, conèixer gent, fer intents de cantar els Nocturns de Mozart, el retorn de la Patilla Blues Band (aquest any amb samarretes), intentar cantar un kyrie eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelison, riure a l'assaig dels cants per a la Vetlla Pasqual, "Els Festucs", "Tort i Dret", ser la gran d'Universitaris i amb espera de l'any vinent per fer Silenci....
En resum... quatre dies que, almenys a mi, em convenien molt i necessitava per recuperar l'energia necessària per tornar a la rutina amb més força que mai per enfrontar la recta final del curs amb tot el que això comporta.
I ara, tocaria anar tornant a la realitat i deixar Raïmat i les seves vinyes i paisatges fantàstics!!! Així, que a fer feina i espero que tingueu una bona tornada a la rutina!!!