dilluns, 31 de març del 2008

I tornen els DIVENDRES!!!

Sí, estimats lectors... com molt bé heu llegit al títol d'aquesta entrada han tornat els DIVENDRES..... el passat divendres 28 de març a les 22h començava, de nou, la temporada primavera'08 de la Pl del Rei.
El cicle va començar amb el grup La Banda d'en Vinaixa. Va estar molt bé, la veritat. Era un goig tornar a veure la Pl del Rei plena de gent ballant i/o mirant. Va ser molt maco tornar a veure la gent que només veus els divendres i potser, en algun altre lloc que fan ballades quan no hi ha plaça, no veus enlloc més. Que bunicu veure la plaça amb els llums apagats i il·luminada amb els Fanalets de les parelles mentre ballaven el Ball (jo em vaig quedar d'espectadora). Quina estrator al tornar a ballar un Cercle Circasià (no sé si s'escriu així) i que s'hagin de fer tres rotllanes concèntriques. Quin far de buscar els teus enmig de tota la gentada després d'haver ballat un Vals Familiar. Quin perill ballar un Carnaval de Lanz o una Dansa dels Set Salts tot intentant no ferir a ningú. Quin gust poder ballar a l'after amb un músics professionals i uns balladors experts, i això sense haver de treure el clarinet de la motxilla. Quin riure al tornar a fer parides. Quin mareig quan balles amb segons qui.... I en fi... moltes més coses que només es poden viure a la Pl del Rei cada divendres a partir les 22h i fins el dia 20 de juny!!!!
I què millor que continuar ballant el dissabte a la nit a la Pl del Pi, bé més ben dit, a la Pl St Josep Oriol amb La Portàtil FM? Va estar molt bé, també... però alhora una mica mal muntat.... l'escenari no estava al lloc més adequat, molt espai per darrere i als laterals però per davant no massa, hi havia graons, molta gent mirant i ocupant encara més espai, els geganters fent el tonto, buscant espais alternatius.... però molt guai... una bona manera de passar dissabte nit...
Hm.... què us he de dir??????????? NO N'HI HA PROU! SOM FRIKIS DEL FOLK!!