dissabte, 25 d’abril del 2009

I comença la temporada...

Finalment, després de tres mesos esperant, amb moltes ganes de ballar des de l’últim dia, el divendres 17 d’abril va començar la temporada de primavera de la Pl del Rei. Ja hi havia ganes.... i crec que per part de tots el balladors. Va ser un dia molt esperat; i esperat amb candaletes.

D’acord, la temporada ja ha quedat inaugurada, però a més va ser un dia especial. Va ser un dia de festa (de fet, cada divendres és una festa). Se celebrava el comiat de la revista Ai Que em Ballo, que durant deu anys s’ha estat fent en paper i ara ja no, però pel simple motiu que tot funcionarà via internet, i per tant es donava la benvinguda al nou AQB!.
Va ser un gran dia, realment... a les 19h ja hi havia gent a la plaça muntant l’escenari, la carpa, les tauletes pel sopar de carmanyola, la pantalla per poder passar el power point, les caixes on deixar les deixalles. I poc a poc va anar arribant la gent, els músics col·laboradors, i ja es començava a respirar l’ambient dels divendres, que no es troba en lloc més.
Com acostuma a passar, a la primera hora hi havia poca gent, però poc a poc érem més els que estàvem allà per donar suport a l’AQB!. Al principi, també la gent es devia espantar per la pluja que havia caigut a mitja tarda.
La festa va començar amb el sopar a les 21h. Quines coses més bones!!! I déu ni do la gent que va assistir-hi. No ens podem pas queixar! vora les 22h es va donar el tret de sortida a la festa i a la ballada.
Aquest divendres, però, va ser una mica diferent. De fet, ho he dit sempre... cada divendres és el mateix perquè vas a ballar però és diferent perquè cada setmana hi ha grups diferents. Però és que en un mateix divendres hi van haver grups diferents. Vam ballar amb Bruel, amb 932, amb Sants&Fot, Panxito i família, La Vallesana, la Rondalla Roja, .... i altres músics que ara mateix no recordo. Vam ballar cercles, xotis, masurques, sardanes curtes i llargues, el tzadir katamar (molt especial per a mi, ja que me la van dedicar.... moltes gràcies, Francesc) i moltes d’altres. Ja no recordava el que era ballar i rebre cops, trepitjades, ballar amb gent que no en sap, buscar les persones conegudes enmig de la gentada, la il·lusió que et dóna el ball, el somriure que no marxa de la boca, l’oblidar-se de les preocupacions i acabar la setmana d’una manera ben relaxada. Vaig recuperar tot un seguit de sensacions que no sento en lloc més. La màgia que té aquesta plaça sumada a la màgia de ballar fan que tot sigui molt especial. A més, poc a poc, es va infiltrant en mi, cosa que fa que torni a tenir ganes de divendres, de què passi ràpid la setmana per poder anar a ballar.
Però bé, tornant a la festa... després d’uns quants grups, una representació de la gent de l’AQB!, la més veterana i la nova, vam pujar a l’escenari per presentar la nova pàgina web, l’adreça del bloc i el calendari de l’AQB! Virtual. Va ser una xerradeta curta, ja que en algun moment, els mitjans tècnics ens van fallar. I de seguida van continuar la música i els balls.
Uf! Quin dia!!! Vaig acabar molt cansada. Des de les 19h a plaça i ja no podia més quan encara no era l’hora de plegar... i encara em quedava recollir una mica tot.... però això sí... vaig acabar cansada, però alhora molt i molt contenta. La festa va ser molt lluïda, molta gent que s’ho va passar molt bé – venien a dir-nos-ho – i tot plegat molt rodó! Realment tants mesos de feina per preparar tot això han valgut la pena.
Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible i per fer que hagi estat un molt bon inici de temporada de primavera!!! Esperem que els divendres que segueixin siguin iguals de genials!!!!... amb candaletes, esperant la propera nit de ball a la Plaça del Rei.

1 comentari:

Montse ha dit...

Gràcies a tu guapetona, per estar allí. Jo m'ho vaig passar molt bé.
I ja saps, ara no has de faltar el 8 de maig, que hi toco jo ;-)
aupa De Soca-Rel!