diumenge, 24 de maig del 2009

Un divendres amb sorpreses.... 8 de maig 2009

Se m'acumula la feina....de moment... la crònica de pl de fa 15 dies. Les altres ja vindran....

Després de dos divendres de no baixar a plaça, ja tinc moltes ganes de ballar. Sí que he anat a ballades per Catalunya, però no és el mateix. Aquests dos divendres que no hi he anat he trobat a faltar el clima i l’ambient que es creen allà, i la màgia que et transmet aquest lloc tan especial de Barcelona.
Així doncs, una mica tard surto de casa i vaig ràpid al metro. Per sort, el trajecte no es fa massa llarg. Quan passo per un dels carrers del costat de la Catedral, m’emporto una sorpresa quan veig que hiha tot de paredetes. Però la sopresa encara és més gran quan veig l’escenari tot ple de gent, però que a la plaça també hi ha paradetes!! Unes paradetes que treuen un espai fabulós per ballar!!!! La gent està acumulada entre les escales i l’espai restant de plaça.

Aquest divendres, 8 de maig, toca De Soca-Rel. Un grup molt nombrós. Tant, que l’escenari queda petit. Comença el ball i sembla que no hi ha massa gent… però és mentida! N’hi ha molta, de gent, la majoria, però, no ballen i com que no tenen l’espai de sempre per mirar, invaeixen la pista de ball; però a més a més, a mesura que els minuts avancen la plaça es va omplint de balladors, cosa que fa que cada vegada l’espai sigui més reduït.

La música sona i la gent no para de ballar danses de tota mena. Entre ball i ball, converses amb la gent i salutacions. Fins que arriba un punt en què deixo de ballar. Massa gent, que està molt bé, però és incòmode per ballar. A més, aquest divendres no tinc ganes de rebre trepitjades, empentes, cops… Com sempre, la cosa arriba al final. Aquest cop, marxo bastant ràpid. No sé si el grup fa algun bis.

Un divendres més d’aquesta nova temporada. Ara… a esperar el següent.