dijous, 1 de novembre del 2007

Pastanyes i Canellets....ai, no!!! Castanyes i Panellets

Bona castanyada a tothom!!!! Espero que la féssiu ben grossa i divertida, mengéssiu molts canellets i moltes pastanyes!!!!! jejejeje.
Jo, realment, feia no sé quan de temps que no tenia la sensació de celebrar la castanyada. Sí que menjava panellets, però no sé, no feia gran festa. En canvi, aquest any, sí! Per començar a l'escola. Vaig haver de fer una suplència d'una de les mestres de Parvulari, de 15 a 16h. Van venir els alumnes de 4t, van fer una representació i van repartir castanyes als nens i nenes del parvulari. Va ser divertit (i per sort estaven calladets i tranquil·lets). Vaig arribar a casa cansadeta, però amb ganes que fos el vespre. Les hores avançaven a poc a poc. Finalment, va arribar el moment de preparar-ho tot: desmuntar el clarinet, buscar les partitures, posar-ho tot dins la motxilla i marxar cap al metro. Quin patir!!! Havia d'agafar un tren a Pl Catalunya per anar cap a St Feliu, per anar a casa la Berta, i pensava que no arribaria. No pas per les obres de l'AVE i els esborancs, sinó perquè va passar un metro completament buit, que no admetia passatge, i després va tardar una estona a venir el següent. Evidentment ja us podeu imaginar com n'anava de ple!
Bé, vaig poder arribar al tren i per sort no em vaig haver d'esperar massa. Mentre esperava - i em llegia el llibre de la teòrica de conduir - em vaig trobar, que baixava d'un tren, la Carmina dels Bufanúvols, i vam estar una estona - fins que va venir el meu tren- parlant. Al cap de res, ja va arribar i per sort no anava massa ple. Vaig asseure'm i vaig seguir amb el llibre. Quan el tren, però va arribar a L'Hospitalet, es va aturar una estona!!! Però cap problema. Al cap d'uns minuts tot va seguir normal i corrent. Vaig arribar a St Feliu i a l'estació vaig veure que m'estaven esperant la Berta i la seva cosina, la Maria. Vam anar directament cap a casa i després de veure una mica d'aigua, ens vam posar a tocar. Ara violí i clarinet, ara flauta de bec i clarinet. Repetint això i allò. I, sobretot, aquells dos compassos del Hassapiko nostàlgic, eh, Berta??? Al cap d'una estona, ens van cridar per sopar. Pa amb tomàquet i embotit, i de postres Pastanyes i Canallets. A córrer cuita, a recollir-ho tot per marxar, que ja arribàvem tard. Sort que la mare de la Berta ens va portar en cotxe fins a Esplugues. I aquí ja comença la festa.
Resulta que l'agrupament escolta (Escoltes catalans) d'Esplugues havia organitzat una castanyada popular i van contractar a Harmonikando per animar la festa i ballar una mica. La veritat és que hi havia poca gent i l'espai tampoc era gaire gran, però va ser divertit. En vaig aprendre molt, ja que eren les mateixes danses que toquen a la Pl del Rei, però les explicaven i ensenyaven a poc a poc. Parlant amb la Laura - la que ensenyava les danses- em va dir que ells em podien tornar a Barcelona en cotxe. Bien!!! Així arribaria abans i no hauria d'esperar dos nit busos!!!! La ballaruca es va anar acabant i vam esperar que recollissin tot l'equip de so i tot això, i vam anar tots cap al cotxe: la Berta, la Maria, l'Andres, la Laura i jo. A la Berta i a la Maria, les vam deixar a St Feliu, vam fer la volta i cap a Barcelona falta gent!!
En fi, que va ser una castanyada un poc diferent a la d'altres anys. M'ho vaig passar molt bé, tant tocant a casa la Berta, com ballant a la Pl d'Esplugues.
Espero que vosaltres també us ho passéssiu bé ahir i ara a disfrutar els dies que queden de festa, si els feu, i sinó, ànims, que ja arriba el cap de setmana!!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

alohaaaaa??????

provant provant!!

quina bona castanyada la vostra!

Avui que al final??

Anònim ha dit...

Visca!

Ja se publicar comentaris,

per cert que se m'ha oblidat dir qui sóc,
sóc la Crispi!

petoons!

Berta ha dit...

mite-la, ja la tenim aquí! crispi, saps que si tens un compte de gmail pots entrar amb el teu nom? ;)

sí que va ser una castanyada molt xula! i el divendres a plaça també, i curiós jeje suposo que ja n'escriuràs...

perquè...


NO N'HI HA PROU! SOM FRIKIS DEL FOLK!!

ps. estic amb el hasapiko, però no sé què em passa que no puc passar del 8è compàs... i vaig repetint el 6 i el 7, el 6 i el 7, el 6 i el 7, jejeje!!