dimarts, 18 de desembre del 2007

Un concert. Un entusiasme.

Aquesta tarda m'estava preparant per marxar a Diaula, quan de sobte em truca la Neus dient que no ha vingut l'alumne. Genial!! Més temps que tindré per preparar-me abans del concert. Primer, però, vaig a l'Abacus a comprar un carpesà negre (o diga-li com vulguis) per posar les partitures. Quan he tornat, m'he mirat unes coses que no em sortien. Són les 19h. Tinc dues hores abans de marxar. He tocat tres quarts d'hora i després he anat a berenar una mica. Endreça l'habitació. Posa les partitures en ordre. Arriba la mare. No pot venir al concert. Quina llàstima!! EL primer concert que faig amb el Cor de Noies i no pot venir!! Li ensenyo les partitures del que cantarem, i li poso el cd amb les gravacions que ens han passat per estudiar-nos algunes cançons. Li sap molt de greu no poder venir! Bé, començo a tenir una mica de pressa. Em dutxo ràpid. M'arreglo i em poso a punt pel concert. Marxo. Abans, però, pujo a dalt a dir a l'Agnès i als nens que vaig tirant i que ens veiem allà. Vaig cap als ferrocarrils. Pensava que anava tard, però no. A dins veig que hi ha la Violeta amb la seva mare i el seu germà. Millor. El viatge no es farà tan pesat. Arribem als Caputxins de Sarrià. Tenim el temps just per fer prova de so i totes aquestes coses. Al cap de res, el concert comença. El Cor Jove, que s'ha estrenat avui i fora de programa, canten quatre cançons. Quan acaben, les noies fem una mica de tècnica i comencem. Què millor cantar per començar un concert que una cançó en txec perquè es desperti la llengua? Que xulo!! Està sonant molt bé. Ja s'ha acabat. Aplaudiments. Comencem la segona, "Magos a rutafa", hongaresa. Quina por!!La cosa rutlla! Vinga noies, que va bé. Sembla llarga, però arribem al final. Genial!!!! Ha estat impressionant!! La podríem fer de bis, no? Els aplaudiments sembla que no vulguin acabar-se. Toca continuar el concert. Al cap de res, ja cantem l'última cançó. Cada una d'elles, almenys per mi, ha anat a més. Això ha estat tot un èxit. I això que l'església ressonava una mica... però és igual!! El concert, si més no, la nostra part, s'ha acabat. Ara, toca escoltar el Cor Mixt. Sembla mentida com passa l'estona. No me n'adono i ja em torno a trobar a dalt per cantar "El noi de la mare" amb els altres cors. Ja està! Concert acabat!!
És el meu primer concert que faig amb el Cor de Noies!! Ha estat genial. Relament ha estat un concert on he disfrutat molt i m'ho he passat molt bé. És un dels concert on menys nerviosa m'he posat. No sé pas perquè, però és així. Quan hem acabat el Magos, ha estat impressionant. No sé massa com descriure tot el que he sentit i ha passat dins meu. Després del Magos, tenia ganes de cantar més, que les altres sortissin igual de bé. No sé... feia temps que no sentia una cosa així cantant en una coral... i això que fa anys que estic ficada per aquest món...Podria ser que fos també que tenia ganes de fer aquest concert...tot i que quan anava cap als Caputxins em feia certa mandra, però un cop he arribat m'ha passat tot. Veure l'ambient preconcert m'ha activat i ha fet que em posés a punt. Realment, he gaudit moltíssim cantant totes aquestes peces!!! No sé com podria definir-lo amb quatre paraules... em resulta difícil, però ha estat una experiència maquíssima!!!

Gràcies noies per haver-me fet passar una estona tan agradable com la d'avui i espero que n'hi hagin més que poguem compartir plegades. Gràcies Ester per fer-me sentir la música tan viva i fer-me despertar la curiositat i aquest entusiaste que ens transmets als assajos!!
Un petó ben fort per totes vosaltres!!!

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Bruna!!

no saps quan the disfrutat jo també,
al acabar el magos ha estat... brutal, mai havia tingut aquesta sensació al acabar una peça, o almenys no la recordo..

genial tot plegat..

un petó i bon tooot! jeje


cris

(q també em pots dir crispi, si vols... jejeje)

Anònim ha dit...

uah es q ha estat brutal!!!
un concert curiós, amb 0 nervis al principi i quan ha acabat el magos m'he adonat que tenia les mans glaçades!!!! tota jo tremolava i em sentia genial (confesso que a mitja obra he pensat "merda!! es`ta sortitn!!" xD)
ml guai ml guai, sense paraules en general

PD. les novates q som unes flipades eh!! jajajajaja!!

Berta ha dit...

ssssssssssssssssssí!!!

una bona estrena de les novates flipades! :)

ens ballem divendresssssss! quines ganessssssssss!