dilluns, 6 d’octubre del 2008

S'ha obert la temporada de ball!!!!

Finalment, després de tant esperar.... JA HA COMENÇAT LA PL DEL REI!!!!!! Quines ganes!!!!! Divendres, poc abans de les 22h, ens trobàvem allà la Diana, l'Eli, el Joan i una de les Maria's. La temporada va començar amb Mirábel, música occitana. Bourrées, cercles, xotis,... van ressonar per la pl. Mica en mica es va anar omplint. Cada vegada eren més els que venien, més coneguts, més "alumnes".... Va ser un divendres de tornar a veure gent que només veus a la plaça i des de l'últim dia no n'has sabut res, gent que pots anar veient més sovint, però també fa temps que no veus...
No em puc queixar. El primer dia de pl... ja va ser prou especial. Em vaig sentir molt especial. No sé perquè, però.... em vaig sentir especial. Només arribar, l'emoció de cada divendres em va recórrer pel cos. La màgia que es crea va tornar a viure, els somriures, la brillantor als ulls dels balladors, les trepitjades, els cops, les bogeries, les rotllanes concèntriques (en fem una de més petita? La de dins ha de ser més petita que la de fora....)..... Tot allò que es viu en aquestes dues hores -oficials- o més, ha retornat.... ara, ja tinc l'emoció i les ganes de divendres ficades al cos... Ara sí que puc dir que ha començat el curs.!!!!!
Dissabte, també va estar molt bé. Després d'estar-me a casa, fent feina i tot això, vaig quedar amb la Crispi per anar a la PL de la Catedral a sentir La Carrau. Quin concert!!! Surrealista total!!! Públic: gent gran, guiris borratxos, diables de Cervera (em vaig trobar la Maria Riu!!!) i la Crispi i jo. Que bo!!!! La Carol ens anava mirant. En un moment donat, els diables es van posar a fer foc a l'altra punta de la plaça, i tothom d'esquena al grup... només ella i jo, mirant, saltant, ballant i cantant les cançons. Quan es va acabar el concert, vam col·laborar a recollir la paradeta dels cd's i samarretes, i després.... a parlar amb la Carol.... coses de negocis de l'AMTP... suggerència... que facin clari folk... resultat.... enviar-li un mail que ho proposarà i si no s'aconsegueix, començar un instrument de nou (al curs vinent). I després.... a dormir a ca la Crispi, després de sopar una pizza.
I diumenge... continua la festa.... La Crispi i jo, tornem a quedar per anar a la Barceloneta a ballar amb els diferents grups d'acordionistes que tocaven. 2h i mitja ballant sense parar!!!! Quin gust!!! Curs accelerat de bourrées. També s'ha de dir que vam ballar un xotis una mica especial... l'evolució seria: xotis, xotis rumbejat, bourrée a dos (amb 2 balladors) i bourrée amb 4 balladors... divertidíssim!!!!!
Una bona manera per acabar una setmana i començar-ne una altra.... ara, a esperar el proper divendres. I és que.....ja S'HA OBERT LA TEMPROADA DE BALL!!!!

Petons i ens ballem!!!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

I amb la sorra i la suor ens vam poder fer un "estupendu" tupé!

Anònim ha dit...

jajaja gran cap de setmana!!

i visca els tupés, ja no m'enrecordava! xD!


només espero el divendres estar bé per poder ballar!!!!!!! jolín, pq clar nose si em convindrà suar i tal i qual i el fred, vamos que nose si en farà al pas que anem... aix nose pero jo aniré segur, ni que sigui a callar i observar xD!

petonet bruna!