dimarts, 27 de gener del 2009

Dedicada a un cactus....

L'entrada d'avui, la voldria dedicar a un ésser viu que, dissabte, per la forta ventada que hi va haver, va caure i suposem que desapareixerà de casa nostra.... Sí... dedico l'entrada a aquest cactus gegant que veieu a la foto....

















Aquest cactus sempre l'he vist a casa. Si no ho dic malament, la meva àvia el va plantar quan van construir la casa on visc. Si ho recordo bé deu tenir uns 40 anys o més i tota la vida l'he vist. No puc dir que l'he vist nèixer, perquè no és així, però sí que l'he vist créixer i cada cop el veia més alt.

No li faltava massa per arribar al terrat, ja que ja havia passat -diria- el balcó del pis de dalt. Últimament feia la broma de què li podíem treure les punxes i utilitzar-lo com a pal de bombers per baixar del terrat.... jejeje... però malauradament no hi hem sigut a temps!!!!
Sembla mentida que un sol test aguantés tot això.... un cactus de més de 5m de llarg amb una branca de 4m i escatx, i unes punxes de mínim 2cm.
Sort que quan va caure no estàvem al jardí i no va caure en cap altra direcció que endavant i al nostre jardí, cosa que no ha fet danys. No sabem què en farem, d'ara, del cactus; però de moment, està al mig del pas del jardí. I és curiós com no s'ha trencat més.... només un metre i poc, de la punta de dalt.

Esperem poder-lo recuperar i posar-lo al cel obert, ja que és gegant i una part de la casa....

Us deixo algunes fotos més!!!






....Fotos del cactus...





Un petó i fins aviat!

1 comentari:

Berta ha dit...

viiinga, pedazo cactus!
no m'hi he fixat mai, ja me l'ensenyaràs doncs. :)