dimarts, 16 de juny del 2009

Estem tots Trillats...

I tornem-hi! Una setmana que ha començat una mica dura, però no me n’adono i ja som a divendres!!! Quina passada.
Arribo a plaça i encara no ha començat. Falten uns minuts, que passen ràpid. Ja són les 22h però encara van provant. Sembla que no comencin. En Joan i jo, tot bromejant, els fem pressió tot assenyalant els rellotges. I, finalment, sí!!! La ballada comença. Per seguir tradicions, en Joan i jo obrim el ball amb un vals ben dolcet. Tota la plaça per nosaltres. Poca gent dreta i no n’hi ha gaire asseguda a les escales. Mica en mica es van afegint parelles.
Ja veig que és una tònica començar amb poca gent. Però a mesura que van avançant els minuts, la gent s’anima a venir a ballar. Cada vegada les rotllanes són més grans.
Combinació de danses col·lectives amb danses de parella. A partir d’un cert moment has de començar a vigilar de no rebre cops ni trepitjades.
Hi ha un molt bon ambient, tot i que jo en algun moment marxo perquè necessito una mica de tranquil·litat; però des de lluny se sent una molt bona música i es nota que es respira un ambient agradable.
Entre dansa i dansa, vas veient gent coneguda i com pots els saludes, però n’hi ha tanta, que no arribes a tothom.
I ara.... un cercle... un cercle que és una mica caòtic. Enlloc de fer com sempre, una rotllana gran i una de petita a dins, aquest cop ens compliquem la vida. Es fa un cercle gran i varis petits a dins, de tal manera que no saps on pares. Jo començo “fent” de noi... però de cop, en Rafèu m’agafa i em fa canviar de paper... i “faig” de noia, amb canvi de rotllana inclòs. Quin merder! Però és divertidíssim... jejeje...
Ball pla, xotis, masurques, sardanes... i altres danses van sonant a la Plaça del Rei i fan que el temps encara passi més ràpid. Presentació dels musics, última dansa.... i ja ens acomiadem fins la setmana vinent. Quina pena!!
Amb Trilla, ha estat un molt bon penúltim dia de ballada a la plaça. Ara...queda esperar a la setmana vinent, quan ja definitivament, ens acomiadarem d’aquest cicle fins al primer divendres del proper mes d’octubre.