diumenge, 21 de juny del 2009

Un gran final de temporada!

Eufòria, ganes, il·lusió, energia, somriures que no marxaven, ulls brillants, gent, molta gent, cops, trepitjades, tonteries, liar-la, calor, cerveses, aigua,…. Però sobretot ballar. Sí, ballar, ballar, ballar i no parar.

Tot això es respirava divendres a la Plaça del Rei. Però a aquesta eufòria, ganes, il·lusió… se li havia de sumar un punt de tristesa. Sí. Aquesta eufòria, ganes, il·lusió... anaven acompanyades de tristes ja que el grup d’aquest divendres, La Portàtil FM, tancava la temporada de primavera de la Plaça del Rei d’enguany.

Ahir va ser un dia molt especial. I sabia que ho seria. Els primers i els últims dies de ballades sempre ho són. Per sort no va ploure... tot i que quan vaig arribar a plaça amb la Mireia, la Berta, la Cris i la Judit, hi havia una llum una mica estranya, però molt bonica.

Com fa un parell de setmanes, comença una miqueta abans perquè torna ha haver-hi Plaça del Rei infantil. Hi ha nens i nenes disposats a ballar. Déu n’hi do els que hi ha. Quina gràcia fan, veure’ls allà ballant.

Aquesta estoneta passa ràpid i ja són les 22h. Comença el ball pels grans. Com a cosa una mica extraordinària, aquest divendres hi ha més puntual, que de costum. Si no recordo malament, comencen amb un pas doble. Aquest cop, no el ballo amb el Joan i tampoc obro el ball. El ballo amb.... aix! Quin desastre... ara no ho sé. Bé, és igual, però la qüestió és que no estem sols a la gran pista màgica de ball.

Quin ambient que hi ha! Jo estic disposada a ballar-ho tot, a passar-m’ho bé, a oblidar-me de tot i viure aquesta nit amb la més gran intensitat possible; i pel que veig, la majoria de la gent està igual que jo.

Cada vegada hi ha més gent (això no canvia... jejeje). Suposo que pel fet que és l’últim dia, el grup val la pena i el dia i la caloreta també.

Danses de parella, col·lectives, versions... quina passada. Fins a 4 i 5 rotllanes concèntriques a les danses col·lectives, cucs llarguíssims, una Polca d’Ours ballada com a xampanya i com a Ball de l’ós, merders de parelles a les danses col·lectives, trepitjades, fer el boig, riure, calor, suor....una bona ruixada de mànega, necessitem!

No pot ser... ja s’acaba... no no no no!!! No ho volem, i per això van fent bisos. Amb Rosó, Mª Mercè, i altres, però versionades! Però cal dir, que a la última abans dels bisos, el grup té el detall de dedicar la dansa a unes quantes persones que estem col·laborant amb tot això. Només faltava això per acabar la temporada com Déu mana!!!!Genial! Simplement, genial!

Però com tot, cada divendres i cada temporada de ball a la Plaça del Rei, té un principi i un final. Arriba el moment d’acomiadar-se de la gent, ja que la majoria no ens veurem fins a l’octubre, quan torni a començar.

Així doncs, només em queda dir “passi-ho bé i passi-ho bé, passi-ho bé i moltes gràcies. Passi-ho bé i passi-ho bé, passi-ho bé fins l’any que ve!”

Un gran final de temporada! I Moltes gràcies a l’organització i esperarem l’octubre amb candaletes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hi havia una llum preciosa quan vam arribar!

I la nit va ser ben màgica, i tant que sí!!!

petonassoooooooooos!

CRISPI